Artzok

Artzok

Tiago Huisel: Illusztrátor

2010. augusztus 18. - Quentin Anderssen

Lehet hogy már említettem de az egyéni látásmód a művészi önkifejezés egyik legkacifántosabb, és talán a legfontosabb eleme, hiszen ennek segítségével látjuk meg egy egyszerű fadarabban a kész bábút, a fehér vásznon a tenger habjait és így tovább. Ennek a látásmódnak van egy másik tulajdonsága is, minden alkotáshoz magunkból adunk egy keveset, egy kicsit más lesz az egész, mindenképpen több, de valahogy mégis egyéni.

A mai vérprofim tehát Tiago Huisel. Szinte minden alkotása egy kis fricska a társadalom, a mindennapi élet, vagy bármi más irányába. Véleményem szerint rendkívül tehetséges, megmosolyogtató, és egyben egyszerűen nagyszerű amit csinál. Nekem különösen tetszik a kis "családi idill" a hatodik képen valahogy olyan életszerű. :D


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://artzok.blog.hu/api/trackback/id/tr292231134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása